Social

# baba vanga previziuni # previziuni baba vanga #baba vanga #coronavirus

Baba Vanga a prevestit pandemia de coronavirus? Ce a spus clarvazatoarea

Se pare ca Baba Vanga ar fi prezis pandemia de coronavirus din acest an. Cel putin asa sustine o femeie, ruda cu aceasta, care a stat de vorba cu Baba Vanga inainte ca aceasta sa-si dea ultima suflare.

Baba Vanga a prezis pandemia de coronavirus

Neshka Stefanova Robeva, in varsta de 73 de ani, a povestit ca ar fi vizitat-o pe Baba Vanga inainte ca aceasta sa moara, la 84 de ani. Atunci, Baba Vanga i-ar fi spus ca omenirea se va confrunta cu pandemia de coronavirus, insa pana acum nu a stiut la ce se refera.

"Matusa Vanga a prezis: 'Corona va veni peste noi toti!'. Nu am realizat atunci despre ce era vorba", a spus Robeva, potrivit dailystar.co.uk.

In limba bulgara, 'corona' se refera la conducerea rusa in tara, motiv pentru care Neshka Stefanova Robeva a crezut ca Baba Vanga vorbeste despre guvernarea rusa.

"Am crezut ca ne vor guverna rusii, dar abia acum inteleg ca Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnita in China", a continuat Neshka Stefanova Robeva, potrivit bzi.ro.

Sursa: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea