Social

#retragere stolojan farsa #presa germana stolojan

Presa germana: Farsa politica in Romania

Retragerea brusca a lui Thedor Stolojan este vazuta de presa germana ca "o farsa politica" ce denota instabilitate.

Jurnalistii germani considera ca varianta Stolojan era una mai echilibarta, in timp ce Emil Boc este doar "o portavoce" a presedintelui Traian Basescu.

"Farsa politica in Romania: Premierul desemnat este acum Emil Boc", titreaza cotidianul Die Welt intr-un comentariu despre suprinzatorul anunt facut luni de Theodor Stolojan .

In Romania, continua publicatia germana considerata a avea o orientare conservatoare, se fac supozitii despre decizia fostului premier desemnat : "Singura sa explicatie, ca vrea sa lase loc generatiei mai tinere, nu a facut decat sa bulverseze", considera Die Welt.

Publicatia noteaza ca Theodor Stolojan "s-a eschivat" brusc de la nominalizarea pe care o facuse seful statului saptamana trecuta, iar acum toti comentatorii politici din Romania isi dau cu presupusul despre motivele ce ar fi putut sa-l determine pe Stolojan sa faca acest pas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea