Social

Azi se incheie Bac-ul

Astazi este ultima zi de examen pentru absolventii de liceu. Pentru ultima proba a examenului de bacalaureat 2008, respectiv proba la alegere din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii au fost alese variantele pe care elevii le vor avea de rezolvat: pentru subiectul I a fost extrasa varianta 66, pentru subiectul II - varianta 62, iar pentru subiectul III - varianta 1.

Examenul din acest an a fost unul marcat de incidente. Dupa ce in urma cu doar cateva zile subiectul tezelor identice gasite de corectorii de la Bac a tinut atentia tuturor, ieri, in Bucuresti 15 elevi au fost eliminati din examen la proba scrisa pentru una din disciplinele corespunzatoare specializarii.

Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti a anuntat ca motivul eliminarii elevilor a fost copiatul, in rest nemaifiind inregistrate alte incidente. Din primele situatii inregistrate la inspectorat , din cei peste 24.000 de liceeni inscrisi in examen, 103 au lipsit, ceilalti avand de subiectele cu numerele 23, 80 si 52, acestea fiind trei dintre variantele care au fost publicate si pe internet.

Rezultatele examenului de bacalaureat vor fi anuntate pe 5 iulie. Eventualele contestatii se depun tot pe 5 iulie, iar rezultatele finale, care iau in calcul si contestatiile, vor fi afisate pe 9 iulie.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea