Social

#avocatul mircea tiba #mircea tiba arest #iccj mircea tiba

Avocatul Mircea Tiba ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, ca avocatul mircea tiba sa ramana in arest, magistratii admitand recursul procurorilor impotriva deciziei instantei inferioare, care stabilise ca acesta poate fi cercetat in libertate.

O noua cerere de eliberare poate fi facuta la Curtea de Apel Timisoara, a mai decis instanta suprema , informeaza NewsIn.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, pe 18 decembrie 2008 , ca avocatul din Baroul Bihor, Mircea Tiberiu Tiba si comisarul sef de la Biroul Investigatii Criminale Timisoara, Viorel Renu sa ramana in arest, respingand recursul facut impotriva deciziei Curtii de Apel Timisoara.

La termenul din 18 decembrie 2008, cand s-a judecat recursul, Mircea Tiba a declarat in fata magistratilor instantei supreme ca nu a facut trafic de influenta, iar suma de 2.000 de euro pe care a primit-o de la mama lui Iacob Schein era onorariul pentru reprezentarea in instanta a lui Schein in vederea stramutarii dosarului de la Timisoara intr-un alt oras. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea