Social

Avocatul lui Adrian Mutu protejeaza imaginea clientului sau

Avocatul fotbalistului Adrian Mutu in procesul de divort cu Alexandra Mutu, Florin Comsa, a remis joi Rompres un comunicat in care se arata ca inregistrarea unei plangeri penale fara fundament impotriva clientului sau, precum si mediatizarea opiniilor sotiei conduc la influentarea instantei in pronuntarea hotararii in aceasta actiune de divort, in partajarea bunurilor si in incredintarea copilului.

In document se sugereaza gazetarilor sa lase aceasta problema in seama celor doi protagonisti, si daca impacarea nu va fi posibila, in final instanta sa solutioneze aceasta cauza.

Avocatul Florin Comsa deplange faptul ca prezentarea subiectiva a acestui caz, favorabila Alexandrei Mutu, a contribuit fundamental la disparitia ultimelor sanse de salvare a casatoriei celor doi tineri, care au impreuna un copil.

In finalul comunicatului se arata ca acest text nu se doreste o continuare a polemicii cu presa, cu Alexandra Mutu si aparatorul acesteia, Florin Comsa apreciind ca a fost de datoria sa sa intervina pentru protejarea imaginii lui Adrian Mutu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea