Social

#prabusire intentionata #cauze avion prabusit china #cauze avion prabusit #avion prabusit china #avion prabusit

Avionul cu 132 de pasageri din China, prabusit intentionat. Primele ipoteze

O evaluare preliminara a oficialilor americani, citati de Reuters, arata ca avionul cu 132 de pasageri din China, a fost prabusit intentionat de unul dintre membrii echipajului.

 

Un oficial al companiei aeriene Western a declarat pentru sursa citata ca ca dupa ce in timpul investigatiilor preliminare nu a fost fasit nicun indiciu privind o defectiune tehnica, atentia este concentrata asupra echipajului.

In plus, datele provenite de la cutia neagra recuperata de la avionul China Eastern Airlines care s-a prabusit in martie arata ca cineva din cabina de pilotaj a produs intentionat accidentul aviatic.

Reamintim ca in luna martie, un avion Boeing 737-800, care se indrepta din Kunming la Guangzhou, s-a prabusit in muntii din Guangxi, dupa ce a intrat subit in picaj de la altitudinea de croaziera. Toti cei 123 de pasageri si cei 9 membrii ai echipajului de la bord au murit.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea