Social

Avion picat in mijlocul declaratiilor pe Otopeni

Cursa Tarom care trebuia sa decoleze spre Milano ieri-dimineata la ora 9.05 a plecat cu o intirziere de patru ore. Oficialii Aeroportului Otopeni si ai Companiei Tarom ofera explicatii diferite.

Un cititor al ziarului Cotidianul, care pleaca cel putin o data pe luna in strainatate cu avionul, ne-a sunat ieri-dimineata la redactie sa ne povesteasca, revoltat, un fapt cel putin ciudat. La ora 9.05, un avion al firmei Tarom trebuia sa decoleze spre Milano. S-au facut toate formalitatile si cind sa ne imbarcam ni s-a spus ca nu mai putem pleca la ora programata. Am inteles ca Taromul n-are un avion disponibil cu care sa plecam. Vorbind cu sefii de la aeroport, am aflat ca se fac niste diligente ca sa ne gaseasca un avion. Abia pe la ora 11.50 ni

s-a comunicat ca vom putea pleca la ora 13.10. Pe panoul de plecari am observat ca la ora 13.10 pleca cursa Tarom RO 353 catre Paris, apoi cineva de la aeroport mi-a spus ca avionul de Paris va face o escala la Milano, afirma cititorul nostru. Am stat aproape patru ore jos, linga pista de aterizare , asteptind sa vina un avion. Intr-un tirziu a venit un avion, a debarcat pasagerii, iar peste vreo ora ne-am imbarcat noi, sustine cititorul nostru.

Culoarul de Milano a fost ocupat

Valentin Iordache, seful Biroului de Presa al Aeroportului Henri Coanda, ne-a confirmat ca intr-adevar au existat niste probleme cu zborul de ora 9.05. Din cauza aglomeratiei, avionul nu a putut sa se inscrie pe culoarul aerian, ne-a explicat Iordache.

Pe Aeroportul Milano nu au fost conditiile meteo favorabile. Avionul a plecat, intr-adevar, mai tirziu, cind a putut, ne-a declarat Daniela Ocolea, reprezentantul Tarom. Dupa ce i-am explicat Danielei Ocolea ca explicatia reprezentantului aeroportului e putin diferita de a sa, Ocolea a cerut un ragaz de jumatate de ora, dupa care a revenit cu o noua declaratie. Au fost restrictii de trafic, din cauza cetii foarte dense de pe Aeroportul Milano. Culoarele aeriene ale Aeroportului Milano au fost ocupate, iar din aceasta cauza avioanele nu puteau ateriza . De aceea am tinut cursa pe loc, afirma Ocolea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea