Social

#lista pasageri #MS804 #EgyptAir #prabusire avion #avion prabusit #marea mediterana

Un avion cu 69 de persoane la bord s-a prabusit in Marea Mediterana! Cine sunt pasagerii disparuti

Un avion care efectua o cursa intre Paris si Cairo s-a prabusit in Marea Mediterana. Avionul companiei EgyptAir avea la bord 69 de persoane.

Inainte ca aeronava sa dispara de pe radar, pilotii au lansat un apel de urgenta. Mesajul de tip SOS a fost primit la mai putin de zece minute inainte ca avionul de tip Airbus A320 sa nu mai poata fi localizat, potrivit mediafax.ro.

Potrivit ultimelor informatii avionul s-a prabusit in zona insulei grecesti Karpathos, in spatiul aerian egiptean.

Zborul MS804 decolase de la Paris si se indrepta spre Cairo la ora locala 23:09 si nu a mai putut fi localizat cu ajutorul radarului, a anuntat EgyptAir pe contul de Twitter.

In momentul disparitiei, aeronava se afla in spatiul aerian egiptean, la o altitudine de peste 11.000 de metri. Mai avea doar 20 de minute pana sa ajunga la destinatie.

In avionul se aflau 59 de pasageri (desi initial anuntasera 56 de pasageri) inclusiv un copil si doi bebelusi si zece membri ai echipajului, a mai anuntat EgyptAir.

Printre persoanele disparute nu se numara romani. In schimb, la bordul avionului se aflau: 30 de egipteni, 15 francezi, 1 britanic, 1 belgian, 2 irakieni, 1 kuweitian, 1 saudit, 1 portugez, 1 algerian, 1 sudanez, 1 canadian si 1 chadian.

Sursa foto: egyptianstreets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea