Social

#vreme bucuresti #prognoza meteo #ninsoare capitala #vremea #meteo

Avertizare meteo: zapada de 15 centimetri in Bucuresti!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza speciala pentru Capitala pentru zilele urmatoare. Meteorologii anunta ca, din aceatsa noapte, vremea va deveni deosebit de rece in Capitala, iar grosimea stratului de zapada se va situa miercuri, in medie intre 7 si 10 cm, izolat posibil 15 cm.

In intervalul 27 noiembrie, ora 20 – 28 noiembrie, ora 08 vor fi precipitatii, la inceputul noptii sub forma de ploaie, apoi lapovita si ninsoare. Vor fi conditii pentru depuneri de gheata. Vantul se va intensifica treptat, iar pana dimineata va atinge viteze la rafala in jurul a 55 km/h si se va depune strat de zapada de pana la 2…4 cm. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de -2 grade.

In intervalul 28 noiembrie, ora 08 – 29 noiembrie, ora 08, indeosebi in prima parte a zilei va ninge, iar temporar vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala in general de 45...55 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii.

Grosimea stratului de zapada nu va fi unifroma si se va situa in medie intre 7 si 10 cm, izolat posibil 15 cm. Vremea va deveni deosebit de rece; temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -6...-4 grade.

In intervalul 29 noiembrie, ora 08 – 30 noiembrie, ora 08, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatura maxima de -4...-3 grade si o minima in jurul valorii de -7 grade.

Vantul va sufla in general moderat, cu viteze la rafala in jurul a 40 km/h. Trecator vor fi posibile fulguieli. in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Mai multe detalii despre vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea