Social

#vremea la munte # vremea la mare #avertizare meteo #prognoza meteo

Avertizare meteo! Vin ploi si vijelii

Dupa temperaturi sufocante, urmeaza o noua perioada de instabilitate atmosferica. Aproape toata tara este sub cod galben de ploi si viejelii pana maine.

Adminsitratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata care va afecta aproape intreaga tara incepand de astazi, de la ora 14:00 si pana maine, ora 06:00. Atsfel, in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in toate zonele montane vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata.

Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si pe arii restranse grindina. Se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...25 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Nici restul tarii nu scapa de ploi, instabilitatea atmosferica fiind extinsa la nivelul intregii tari. De asemenea, in Campia Romana atmosfera va fi sufocanta, depasindu-se pragul de confort termic. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea