Social

# ciclon stationar # ciclon romania #avertizare meteo #ciclon #august

AVERTIZARE METEO! Romania va fi lovita de un ciclon stationar in luna august

In luna august Romania va fi lovita de un ciclon stationar, anunat ANM (Agentia Nationala de Meteorologie). Potrivit specialistului ANM ciclonul va fi unul de tip stationar si va declansa fenomene mai violente decat in mod normal.

 

Cele mai afectate zone vor fi Dobrogea si sud-estul Romaniei, care vor fi lovite de ploi torentiale, vijelii si grindina.

"S-a instalat un ciclon la Marea Neagra, o zona ciclonica care afecteaza tot Sud-Estul Europei. Se manifesta prin averse cu caracter torential, vant puternic, conditii de grindina. Este o linie de instabilitate care aduce fenomene mai violente decat in mod normal, cantitati importante de apa in intervale scurte. Este un ciclon stationar, fenomenle vor afecta sud-estul Romaniei si zona Dobrogei, dar fenomene de instabilitate vor ramane pana la sfarstitul lunii", a declarat meteorologul Alina Serban, potrivit realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea