Social

#meteo #starea vremii #vremea #avertizare meteo

Avertizare meteo: ploi si vreme rece in toata tara

Vesti proaste de la meteorologi. Specialistii anunta vreme foarte rece pentru aceasta perioada in urmatoarele doua zile. Meteorologii au emis chiar o informare de instabilitate atmosferica valabila din aceasta seara, de la 18.00, pana vineri seara, la ora 21.00.

Potrivit Autoritatii Nationale de Meteorologie, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar la munte este posibil sa cada chiar lapovita si ninsoare. In sud si in est, cantitatile de apa vor depasi pe alocuri 20 de litri pe metrul patrat intr-un interval de 24 de ore. In aceasta seara si in noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub forma de aversa si vor fi insotite de tunete si fulgere, dar si de vant puternic.

Temperaturile vor scadea mai ales in sudul, in centrul si in estul tarii, iar vremea va deveni destul de rece pentru aceasta perioada, cu temperaturi la amiaza de cel mult 15 grade Celsius.

Sursa foto: aradon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea