Social

#instabilitate atmosferica #avertizare meteo #descarcari electrice #ploi #instabilitate

AVERTIZARE METEO: instabilitate atmosferica in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de vreme rea valabila pentru toata tara.

 

Astfel, potrivit ANM, in intervalul 08 iunie, ora 12:00 – 10 iunie, ora 23:00, se vor manifesta fenomene de instabilitate temporar accentuata pe tot teritoriul tarii.  

„In intervalul mentionat, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si, izolat, grindina. Aceste fenomene se vor semnala indeosebi in zonele de deal si de munte, precum si in sudul, centrul si estul teritoriului.

In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si, pe arii restranse, 25...50 l/mp.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata pana la sfarsitul saptamanii.”, avertizeaza ANM.

Prognoza meteo pentru Bucuresti

“In Bucuresti vremea va fi normala din punct de vedere termic, dar usor instabila. Indeosebi in cursul dupa-amiezelor si al serilor de marti, miercuri si joi (8, 9 si 10 iunie) vor fi perioade cu innorari si averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi de 24...26 de grade, iar cele minime de 13...15 grade.”, anunta ANM.

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea