Social

#romania #meteo #ninsori #cod galben #avertizare meteo

Avertizare meteo: Cod galben de ninsoare si vant in estul si sud-estul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o avertizare de cod galben de vant puternic si ninsori pentru cateva judete din estul si sud-estul tarii. Avertizarea vizeaza judetele Constanta, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si Tulcea, fiind valabila pana la ora 18.00.

Meteorologii anunta ca pana la ora 15.00 in zona de litoral a judetului Constanta si in judetul Tulcea se vor inregistra precipitatii mixte, iar rafalele de vant vor fi de 50-60 km/h si izolat 70-75 km/h.

In judetele Galati, Iasi, Vaslui si Botosani ninge, iar vantul depaseste in rafale viteze de 50-60 km/h. Izolat, vitezele pot ajunge si la 70 km/h. Vizibilitatea este redusa sub 100 de metri. In aceste judete avertizarea este valabila pana la ora 13.00.

In paralel, se mentine avertizarea ANM emisa marti si valabila pana joi, la ora 18.00. Astfel, se va depune strat de zapada mai ales in centrul, sud-vestul si nordul Romaniei, iar in zonele montane si estice va fi vant puternic.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea