Social

#meteo romania #vremea in bucuresti #avertizare meteo #grindina #vreme rea #furtuna #conditii meteo

Avertizare meteo! COD GALBEN de furtuna in 18 judete. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de vreme rea. Atentionarea este valabila in intervalul 13 mai, ora 12:00 - 13 mai, ora 23:00 si vizeaza fenomene de instabilitate atmosferica temporar accentuata in 18 judete din tara.

“In intervalul mentionat, in Crisana, Maramures, in cea mai mare parte a Moldovei, Transilvaniei si Banatului vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, vijelii (viteze de 55...75 km/h si izolat de peste 80...90 km/h), grindina si averse torentiale. Cantitatile de apa vor depasi 25...35 l/mp.

Fenomene specifice instabilitatii atmosferice vor fi vineri (13 mai) pe arii restranse si in restul teritoriului, iar sambata (14 mai) in regiunile sudice, sud-estice si la munte.”, anunta ANM.

 

Cum va fi vremea in Bucuresti

In Bucuresti vremea va fi calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi senin, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea