Social

#mae #sua #avertizare MAE #calatorie SUA

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in SUA

Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in cele 12 state de pe Coasta de Est a Statelor Unite sunt avertizati de Ministerul Afacerilor Externe ca in zonele respective a fost declarata stare de urgenta din cauza uraganului Sandy, iar activitatea aeroporturilor a fost perturbata.

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, in caz de necesitate, romanii aflati in zonele afectate se pot adresa oficiilor consulare si misiunilor diplomatice de pe teritoriul SUA si Canada.

Aeroporturile din partea de nord-est a Statelor Unite au anuntat, marti, anularea mai multor curse. De asemenea, multe zboruri vor avea intarzieri mari.

In acest moment, s-a instituit stare de urgenta in urmatoarele state: Connecticut, Delaware, District of Columbia, Maine, Maryland, Massachussets, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island si Virginia.

In alta ordine de idei, uraganul Sandy a afectat, marti, cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York. "Nu am avut curent astazi, este o situatie dificila, in special pentru personalul institutiilor care este lipsit de utilitatile de baza, si pentru ca nu putem comunica decat prin telefon", a declarat marti seara, pentru Mediafax, Simona Miculescu, ambasadorul Romaniei la ONU.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea