Social

# vreme severa #ISU Bucuresti #ploi #furtuni

Avertizare ISU Bucuresti: "Adapostiti-va in case in urmatoarele ore"

Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti a trimis o alerta pentru locuitorii Capitalei si din judetul Ilfov. 

ISU sfatuieste locuitorii acestor zone sa stea in casa in urmatoarele ore si sa evite sa petreaca timp in aer liber, pentru ca urmeaza furtuni puternice, potrivit alertei de vreme severa transmise de ANM. 

„Ca urmare a prognozei emise de ANM, vă recomandăm următoarele:

 - Întrerupeți activitățile în aer liber;

- Adăpostiți-vă în locuințe sau în alte spații care prezintă siguranță;

- Evitați expunerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, corturilor, schelelor;

- Nu atingeți stâlpi și fire de electricitate” - se arată într-un mesaj postat pe Facebook de ISU București Ilfov.Meteorologii au emis duminică o informare meteorologică valabilă de duminică, 5 mai, de la ora 15:00 până miercuri, 8 mai, la ora 9:00, interval în care va ploua mult, vor fi furtuni și temperaturile vor scădea accentuat.

Din după-amiaza zilei de duminică, 5 mai, și până în dimineața zilei de 8 mai, gradul de instabilitate atmosferică va fi temporar accentuat și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice și grindină.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea