Social

#avertizare de vreme rea #lapovita #meteo #vant

Avertizare de vreme rea la final de octombrie!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vreme rea pentru Romania. Ultimele doua zile ale lunii octombrie vin cu intensificari ale vantului si precipitatii mixte in zona montana.

Avertizarea de vreme rea este valabila pana pe 31 octombrie, la ora 20 si afecteaza cea mai mare parte a tarii.

“In intervalul mentionat vantul va prezenta intensificari in cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze de 60-80 km/h, iar pe crestele Carpatilor Meridionali, rafalele vor depasi temporar 90 km/h. La munte, in general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare si local se va depune strat de zapada.

Vantul va prezenta intensificari si in celelalte regiuni, dar mai ales in sudul si vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50-60 km/h.

Temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar pe parcursul zilei de sambata (31 octombrie), in Subcarpatii Moldovei vor fi posibile precipitatii mixte. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp.”, transmite ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea