Social

#vremea #cod galben #prognoza meteo #vremea bucuresti #vremea munte #cod galben ceata #vremea moldova

Avertizare COD GALBEN de ceata. Vezi judetele unde se circula cu dificultate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emi in aceasta dimineata o avertizare COD GALBEN de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară, unde vizibilitatea va fi redusă sub 200 metri, izolat sub 50 metri. De asemenea, pe alocuri va fi chiciura, iar circulatia astfel ingreunata.

Avertizarea nowcasting cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă până la ora 12.00, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Buzău, Brăila, Olt, Dolj şi Mehedinţi. Judeţele Neamţ, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galaţi, Botoşani şi Iaşi sunt sub avertizare cod galben până la ora 11.00.

În judeţele avertizate cu cod galben, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente, precum şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3, ceaţa reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, iar în unele zone sunt depuneri de chiciură, polei şi burniţă, relateaza Mediafax. O altă avertizare cod galben a fost emisă, până la ora 11.00, pentru sudul judeţului Sibiu, Valea Oltului şi zona Munţilor Făgăraş, unde sunt intensificări ale vântului care depăşesc la rafală 70-80 de kilometri pe oră.

De asemenea, în sudul judeţului Timiş, sudul şi vestul judeţului Caraş-Severin sunt intensificari ale vântului care ating la rafală 60-70 de kilometri pe oră, iar la munte depăşesc 90 de kilometri pe oră. Avertizarea cod galben emisă pentru aceste zone este valabilă până la ora 15.15.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea