Social

#ninsori Romania #avertizare ANM #anm #ninsori

Avertizare ANM: Ninsori abundente si precipitatii mixte in Romania!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de ninsori abundente si precipitatii mixte valabila in cea mai mare parte a tarii, pana marti la ora 12.

Potrivit meteorologilor ninsorile si lapovita vo pune stapanire pe Romania pana marti la ora 12. Atentionarea de vreme rea este valabila pentru estul Olteniei, jumatatea de vest a Munteniei, Transilvania si Maramures.

Potrivit ANM, de luni, de la ora 12.00 pana marti, la ora12.00 vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare si se va depune un nou strat de zapada.

"In intervalul mentionat in nordul si in estul Olteniei, in jumatatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramures, precum si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare si se va depune strat nou de zapada, in general intre 10 si 20 de centimetri", anunta meteorologii, porivit mediafax.ro.

Astfel, luni, in Carpatii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, vantul va avea intensificari cu rafale ce vor depasi viteze de 70 - 80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea