Social

#avertizare ANM #prognoza meteo #anm #ploi #meteo

Avertismentul meteorologilor pentru jumatate de tara!

Incepand de astazi, 29 februarie, ora 23, si pana maine, ora 10, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului, valabila pentru jumatate de Romanie.

In intervalul mentionat, va ploua semnificativ in Banat, Crisana, Maramures si nordul Olteniei, unde cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 15 l/mp.

In zonele de munte vor predomina ploile, iar indeosebi in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali, izolat se vor cumula cantitati ce pot depasi 25 l/mp. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi posibile descarcari electrice.

Vantul va avea intensificari in toata zona montana, cu viteze de peste 65...75 km/h, iar pe crestele cele mai inalte rafalele vor depasi 85...90 km/h. In restul teritoriului, rafalele se vor semnala pe spatii restranse si la cote mai reduse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea