Social

#atentate teroriste Romania #atentate teroriste #avertisment SUA

Avertisment SUA: Risc de atentate teroriste in Romania

Cetatenii Marii Britanii si ai Statelor Unite sunt avertizati de Ambasade ca in Romania exista risc de atentate teroriste. Ambasada Marii Britanii a plasat Romania la acelasi nivel de amenintare terorista ca Bulgaria, tara care in ultimele zile a declansat o vanatoare de teroristi pe teritoriul ei, potrivit Romania TV.

Sistemul de alerta terorirsta al Marii Britanii are patru niveluri. Romania si Bulgaria se afla amandoua la nivelul al doilea. Aceasta inseamna ca riscul de atentate teroriste este scazut. Ungaria insa este la cel mai scazut nivel de alerta terorista.

Mesaje de avertizare vin si din partea Ambasadei SUA si sunt valabile pe tot globul. In ultimele doua zile,  in Bulgaria a fost alerta terorista, din cauza unui eveniment petrecut recent, cand un roman a fost banuit ca ar fi fost afiliat gruparii teroriste Statului Islamic.  

Zilele trecute, autoritatile au facut un exercitiu de securitate, executand controale la toate masinile care intrau in tara, dupa alertele teroriste ce au vizat diferiti suspecti. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea