Social

#pandemie de coronavirus #coronavirus #pandemie

Avertisment! Ne apropiem de varful celui de-al treilea val al pandemiei! Ce spun specialistii

Romania se apropie de varful celui de-al treilea val al pandemiei. Specialistii preconizeaza ca acest varf ar putea fi atins  chiar saptamana aceasta, si se asteapta ca in aceste zile sa se observe o crestere a numarului de infectari.

 

Expertii in statistica si sanatate publica se asteapta ca in aceste zile Romania sa ajunga la 7.000 de cazuri. Acest lucru s-ar putea intampla chiar vineri.

"Dat fiind faptul ca a fost un numar mare de oameni care au intrat in contact si marea majoritate nu purtau masca, este posibil ca efectul acestor adunari care au fost facute in absenta masurilor de protectie sa se traduca in cresterea numarului de cazuri", a declarat epidemiologul Doina Azoicai, potrivit realitatea.net.

In plus, expertii sustin ca in toamna, odata cu racirea vremii ne asteapta un nou val al pandemiei. Vizate vor fi in persoanele nevaccinate. Cu toate acestea, pe fondul vaccinarii tot mai multor persoane se asteapta ca cel de-al patrulea val pandemic sa fie unul mai usor.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea