Social

# racire accentuata # racirea vremii # avertisment meteo #vremea #meteo

Avertisment meteo! Vremea se schimba radical! Temperaturi scazute si ploi la inceput de septembrie

Toamna isi intra rapid in drepturi. Dupa valurile de canicula din luna august, vremea se raceste brusc in intreaga tara. Racirea este deosebit de accentuata si se asteapta ploi insemnate cantitativ si vijelii in mai multe zone ale tarii.

 

"Astazi, vremea se mentine rece in vestul, nordul si centrul teritoriului. Valorile vor fi mai scazute decat normalul pentru aceasta perioada. Temperaturile, la amiaza, vor fi intre 21-22 si cel mult 24-25 de grade Celsius. Sisteme noroase active vor determina aparitia ploilor. Vorbim despre averse, descarcari electrice si cantitati de apa izolat peste 15 l/mp", a declarat meteorologul Alina Serban pentru Realitatea PLUS. 

Vremea va fi racoroasa si in sudul tarii unde temperaturile nu vor depasi 25-26 de grade Celsius. In Capitala temperaturile maxime vor urca astazi pana la 23-25 de grade Celsius, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Cerul va fi insa mai mult senin.

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Racirea accentuata a vremii va persista pentru cel putin o saptamana. Spre mijlocul saptamanii sunt asteptate furtuni si ploi insemnate, potrivit meteorologului.

"Astazi, fenomenele meteo nu vor deveni periculoase, acest lucru se va intampla probabil spre mijlocul acestei saptamani. Miercuri, avem semnale ca se va raci usor in zonele intracarpatice, vor fi fenomene meteo specifice. Spre sfarsitul saptamanii, se generalizeaza vremea rea.", a mai declarat meteorologul Alina Serban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea