Social

#avertisment #mali #avertisment mae

Avertisment MAE: Cetatenii romani sunt sfatuiti sa evite calatoriile in Mali

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in aceasta perioada in Mali sunt sfatuiti sa evite calatoriile in aceasta tara, din cauza situatiei de securitate "volatila si periculoasa".

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) le recomanda romanilor aflati pe teritoriul acestei tari sa paraseasca Mali si sa isi ia masuri de securitate suplimentare.

"Cetatenii romani care se afla deja pe teritoriul acestui stat sunt sfatuiti sa se adreseze si sa isi anunte prezenta in regiune Consulatului Onorific al Romaniei la Bamako sau la Ambasada Romaniei in Senegal comunicand propriile coordonate, pentru a putea fi contactati in situatii de urgenta.", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul MAE.

"In cadrul Departamentului Consular functioneaza o linie telefonica dedicata - +40.21.319.21.37 - la care cetatenii romani afectati de actuala situatie din Mali pot suna 24/24, pentru asistenta si informatii consulare. De asemenea, Departamentul Consular raspunde solicitarilor de informatii transmise prin Internet, la adresa de mail: drco@mae.ro", informeaza acelasi comunicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea