Social

#mutatii #otrava #mezeluri #mutatii genetice

Avertisment dur. Mezelurile sunt otrava curata

Nu o data s-a spus despre mezeluri ca nu sunt sanatoase: imbolnavesc inima, stomacul si cresc tensiunea arteriala. Confirmarea vine de data aceasta pe cale oficiala. Presedintele Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania sustine ca mezelurile sunt "superchimizate".

Costel Stanciu spune ca alimentele procesate pe care obisnuim sa le mancam ne afecteaza grav sanatatea.

"Alimentatia este plina de chimicale si creeaza dezechilibre la nivel de tract digestiv, omoara bacteriile bune, altele sufera mutatii. Sa incercam sa evitam alimentele superprocesate, incarcate de aditivi, care, de fapt, sunt niste chimicale. Cei mai nocivi aditivi alimentari sunt cei care confera stralucire alimentului, si ma refer la nitratii si nitritii care dau acea culoare vie alimentului, creeaza impresia falsa de prospetime, dar si la potentiatorii de aroma si de gust care dau un gust artificial, puternic. Mai sunt si colorantii care dau acele culori asociate cu unele culori din natura si iar se creeaza perceptii false. Daca un salam, de exemplu, straluceste in interior, daca este prea rosu, este clar ca este chimizat. Culoarea aceea rosie la carne exista, dar se mentine doar cateva ore, dupa care se stinge", a declarat Costel Stanciu, potrivit realitatea.net.

Sursa foto: hermithounds.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea