Social

# avertisment de vreme rea #vreme rea #ploi

Avertisment de VREME REA de la ANM! Cat timp vor tine ploile

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vreme rea pentru urmatoarele zile. Pana marti vremea va fi instabila si sunt asteptate ploi si descarcari electrice in numaroase regiuni ale tarii.

 

ANM a emis o atentionare de cod galben de vreme rea valabila in intervalul 30 aprilie, ora 13:00 – 30 aprilie, ora 21:00. In aceasta perioada se vor semnala manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

“In Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei si in estul si sudul Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferica temporar accentuata ce se va manifesta prin intensificari ale vantului cu viteze la rafala, in general, de 60...70 km/h, vijelii, frecvente descarcari electrice, caderi de grindina, averse ce vor avea si caracter torential.

Astfel de fenomene se vor semnala si in restul teritoriului, dar pe arii mai restranse.”, se arata in atentionarea emisa de ANM.

Vremea rea tine pana pe 4 mai, inclusiv

Potrivit ANM vremea rea va tine pana pe 4 mai, la ora 22:00, cand, in cea mai mare parte a tarii se vor semnala manifestari de instabilitate atmosferica.

“Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in cea mai mare parte a tarii. Vor fi perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15...25 l/mp, iar pe arii restranse 35...40 l/mp.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea