Social

#ploi # ploi torentiale # avertisment meteo #anm

Avertisment ANM! COD GALBEN de ploi torentiale

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o alerta de vreme rea pentru urmatoarea perioada. Sunt vizate mai multe judete din tara, unde sunt anuntate ploi semnificative si vant puternic.

 

In intervalul 11 aprilie – 12 aprilie, ora 15:00, zona Dobrogei si sud-estul Munteniei se afla sub avertizare de tip cod galben de  ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului.

“In Dobrogea si sud-estul Munteniei vor fi ploi ce vor avea si caracter de aversa si, mai ales prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si izolat 40 l/mp. Pe parcursul zilei de marti (11 aprilie), vantul va avea intensificari cu viteze de 55...70 km/h.

Marti, intensificari temporare ale vantului vor fi si in sudul Moldovei si local in Muntenia, cu rafale in general de 45...55 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m in Carpatii Meridionali si de Curbura vor fi viteze de 70...80 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 11 aprilie – 12 aprilie, ora 15:00, in Bucuresti cerul va prezenta innorari si trecator vor fi ploi ce vor avea si caracter de aversa. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 5...7 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea