Social

#permis de conducere #permis european #certificat ecdl #operare pe calculator

(P) Avantajele detinerii Permisului european de conducere a computerului

Permisul european de conducere a computerului (ECDL) este un program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator, raspandit si recunoscut in mai bine de 148 de tari din lumea intreaga.

Permisul european de conducere a computerului ECDL Complet este cel mai important standard de certificare a cunostintelor de baza in domeniul Tehnologiei Informatiei.

In prezent, certificarile ECDL sunt impartite in 5 categorii:

- ECDL Initiere: EqualSkills si E-Citizen
- ECDL nivel de baza: ECDL Complet
- ECDL Avansat
- ECDL Specialist
- Certified Training Professional

Permisul ECDL ofera o seama de avantaje detinatorilor acestei certificari, beneficii menite sa le fie de folos in cariera actuala sau viitoare. Astfel, candidatii care obtin permisul ECDL se afla in posesia unei certificari recunoscute international, care permite accesul la joburi in strainatate.

In plus, detinerea permisului european de conducere a computerului presupune acumularea unor cunostinte si competente care contribuie la consolidarea carierei si ascensiunea in ierarhia profesionala. In tot acest timp, obtinerea permisului ECDL ajuta la consolidarea increderii in fortele proprii si la cresterea motivatiei pe plan profesional, cat si personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea