Social

Avancronica partidei Romania - Georgia

Nationala pregatita de Victor Piturca incheie anul 2008 cu o partida de verificare impotriva unui adversar modest, Georgia.

Meciul impotriva Georgiei poate fi caracterizat drept "amicalul nu-l forta", Piturca primind mai multe cereri din partrea antrenorilor din Liga I pentru a proteja unii din jucatori. Dorinel Munteanu a fost primul care a solicitat menajarea lui Goian, jucator ce nu se afla in cea mai buna forma fizica .

Nici dinamovistii nu s-au lasat mai prejos, cerandu-i lui Piti sa nu-l foloseasca pe Tamas , fundasul aflandu-se inca in recuperare. Actionarii "cainilor" se tem ca o eventuala reaccidentare a lui Tamas ar face imposibil transferul la Juventus.

Chiar si Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, a cerut FRF ca Razvan Rat sa evolueze doar o repriza, dat fiind ca pe ucraineni ii asteapta un meci dificil in grupele Ligii Campionilor la mijlocul saptamanii viitoare.

 (citeste continuarea in Ziare.com)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea