Social

#Giampaolo Parete #avalansa Rigopiano #avalansa Italia

Avalansa Italia: o romanca si cei doi copii ai sai, prinsi sub daramaturi

UPDATE  Ministerul Afacerilor Externe a confirmat  ca Adriana Vranceanu, sotia italianului Giampiero Parete,  de profesie bucatar, care a reusit sa supravietuiasca avalansei, a fost prinsa sub daramaturi impreuna cu cei doi copii ai sai.

 „Ambasada Romaniei in Italia a primit semnalari conform carora, la momentul actual, trei cetateni romani, un adult si doi minori, s-ar afla in incinta unitatii de cazare. Ambasada Romaniei la Roma a contactat in regim de urgenta autoritatile locale, in vederea obtinerii de detalii suplimentare.  Precizam ca operatiunile de salvare sunt in curs de desfasurare, fiind ingreunate de conditiile meteorologice severe si de daunele produse de avalansa asupra cladirii”, sustine MAE.

Giampaolo  Parete, italianul in varsta de 38 ani care a alertat autoritatile cu privire la avalansa care a avut loc in Italia, traieste clipe de cosmar, dupa ce sotia sa romanca, Adriana, si cei doi copii au fost prinsi sub daramaturile hotelului din Italia. Barbatul se teme ca ar putea fi morti deja!
 

Barbatul, care este a fost internat in spital la terapie intensiva, a declarat medicilor ca a reusit sa se salveze pentru ca iesise din hotelul  Rigopiano sa ia ceva din la masina”, informeaza TGCom24. 

„Sotia si cei doi fii ai mei sunt sub daramaturi. A venit avalansa si totul a fost acoperit de zapada, insa am reusit sa ies. Masina nu a fost ingropata sub nameti, asa ca am asteptat sosirea echipelor de salvare”, a spus barbatul.

Hotelul Rigopiano de patru stele  din muntii Gran Sasso, in regiunea Abruzzo a fost ingropat de o avalansa in noaptea de miercuri spre joi. Echipele de interventie sustin ca sunt prinsi acolo cel putin 30 de oameni, iar situatia este disperata, pentru ca nici unul nu striga dupa ajutor. „Avalansa a fost imensa. In hotel sunt prinsi 30 de oameni”, a spus un salvator, temandu-se ca acestia s-ar putea sa fie deja morti.

Sursa foto: facebook, libertatea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea