Social

#tronson autostrada #autostrada #autostrada soarelului

Autostrada Soarelui va putea fi parcursa, fara intrerupere, incepand cu luna iulie

Autostrada Bucuresti-Constanta ar putea fi parcursa, fara intrerupere, de la un capat la altul, incepand cu a doua jumatate a lunii iulie.

Aceat lucru ar putea fi posibil pentru ca tronsonul dinspre Cernavoda si Medgidia ar urma sa fie dat in folosinta, pe un singur sens, la sfarsitul lui iulie.

"Se fac eforturi ca sa se poata deschida traficul pe o cale de rulare pe tronsonul Cernavoda-Medgidia, candva in acest sezon estival, insa durata de executie este de 15 luni", a precizat pentru gandul.info Cristina Savu, purtator de cuvant al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Autostrada Bucuresti-Constanta, cunoscuta sub numele de Autostrada Soarelui, trebuia sa fie finalizata inca din 2011. Lucrarile au fost amanate dupa ce Ministerul Transporturilor a renuntat la contractul cu firma franceza Colas, care castigase licitatia pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia.

Ministerul si-a motivat decizia prin "refuzurile repetate ale constructorului de a continua executia lucrarilor, invocand diverse motive pentru a justifica intarzierile".

Sursa foto: ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea