Social

#accident Autostrada Soarelui #autostrada soarelui

Autostrada Soarelui, blestemata! Al treilea incident in doar sase zile!

Trafic ingreunat astazi pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini, dupa cum anunta Centrul Infotrafic.

Trei masini au fost implicate in accidentul rutier, iar trei oameni au fost grav raniti. Victimele au fost transportate la spitalul din Constanta pentru ingrijiri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca din cauza unui eveniment rutier in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe sensul catre litoral autostrazii A2 Bucuresti – Constanta se desfasoara ingreunat la kilometrul 146. Din pricina accidentului, s-au format coloane de autovehicule de aproximativ 2 kilometri.

O persoana a murit si alte trei, intre care doua femei insarcinate, au fost ranite, marti dimineata, in urma unui accident produs pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti. 

Si duminica seara, circulatia a fost blocata pe autostrada A2, sensul de mers spre Bucuresti, din cauza unui accident rutier in lant. Mai multe accidente s-au produs inainte de statia de taxare de la Fetesti. Un autobuz a derapat si a lovit un autoturism Audi A6, iar alte patru masini s-au ciocnic pentru ca nu au repsectat distanta. sase persoane au fost ranite, din care una grav.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea