Social

#tronson #fisura #pod #blocaj #trafic #autostrada soarelui

Autostrada Soarelui, avariata de trafic

Traficul intens de ieri de pe Austrada Soarelui a dus la fisurarea unui pod, la kilometrul 21. autostrada a cedat in urma traficului record.

Politia Rutiera a fost nevoita sa devieze traficul pe drumul vechi spre Bucuresti, pentru a nu se crea un blocaj de proportii.

Intoarcerea in Bucuresti pe Autostrada Soarelui a depasit toate asteptarile dupa minivacanta de Pasti. Traficul record pentru autostrada a ajuns la 40.000 de masini pe ora, conform Adevarul.

Tronsonul care continea podul fisurat a fost realizat de consortiul italian Italstrade si este in folosinta din anul 2004. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale nu a anuntat inca un termen pentru reluarea circulatiei in zona.

DN1 a fost o alta artera cu probleme odata cu intoarcerea turistilor in capitala. Mai multe accidente rutiere care s-au soldat doar cu rani usoare si avarierea autovehiculelor au dus la blocarea circulatiei .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea