Social

#lucrari #sosea de centura #autostrada #emil boc #radu berceanu

Autostrada Bucuresti - Brasov va fi gata peste cinci ani

Autostrada Bucuresti - Brasov ar fi folosita peste cinci ani, iar soseaua de centura a Ploiestiului  va fi finalizata la inceputul lunii decembrie 2009. Aceasta este intentia ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, care s-a aflat astazi impreuna cu Emil Boc in vizita de lucru pe santierul autostrazii Bucuresti- Ploiesti .

Ministrul Berceanu a anuntat cu aceasta ocazie faptul ca Banca Europeana de Investitii (BEI) ar putea finanta 50% din costul necesar constructiei a doua tronsoane din autostrada, respectiv centura Ploiestiului si tronsonul Bucuresti-Ploiesti , care va fi gata pana la sfarsitul anului 2010.

In ce priveste tronsonul Comarnic - Brasov, Radu Berceanu a declarat ca, in termen de zece zile, va fi desemnata compania de constructii iar centura Ploiesti-Vest va fi finalizata la inceputul lunii decembrie 2009.

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, s-au aflat astazi in inspectie pe santierele de constructii ale Autostrazii ploiesti si Centurii Ploiesti Vest. Boc a anuntat cu aceasta ocazie ca a decis sa evalueze lunar, pe teren, progresul lucrarilor de infrastructura, umand ca, in functie de evolutua lucrarilor, sa fie alocati banii de la buget.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea