Social

#trafic #soferi #drumuri #ninsori #deszapezire # echipaje # blocaje

Autoritatile si soferii, surprinsi si in acest an de ninsori

Racirea vremii din ultimele zile, care a adus cu ea si primele ninsori in cateva dintre regiunile tarii, a luat din nou soferii si autoritatile prin surprindere.

In Moldova, soferii care circulau pe DN 85 inspre vama Siret au avut de infruntat un strat de zapada care, pe alocuri, masura 4 centimetri. Traficul a fost si mai mult ingreunat de faptul ca ninsoarea a fost insotita de rafale de vant puternic.

Astfel, TIR-urile, neechipate in mod corespunzator pentru a face fata conditiilor de iarna, nu au mai putut circula si au blocat traficul intre localitatile Ratos si Siret.

Si in Pasul Tihuta au existat blocaje. La fata locului au intervenit sase utilaje care au lucrat nonstop pentru a deszapezi drumul.

"Se pare ca iarna ne-a luat, din nou, pe nepregatite", au conchis politistii veniti la fata locului.

Pentru urmatoarele zile, INM anunta temperaturi minime de pana la -9 grade Celsius pe timpul noptii si ninsori, insotite de vant puternic, in special in zonele montane.

Foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea