Social

#omar hayssam #liber #terorism

Autoritatile romane habar n-au unde e Hayssam

Autoritatile de la Damasc nu au confirmat ca Omar Hayssam , condamnat in Romania pentru terorism, s-ar afla pe teritoriul Siriei, desi serviciile secrete romane se lauda ca stiu unde este acesta.

Hayssam a fugit din Romania de aproape patru ani, iar corespondenta dintre Ministerul Justitiei si ministerul de externe romane si siriene, dar si corespondenta partii romane cu Interpolul arata ca nimeni nu stie unde este teroristul, relateaza Romania Libera.

Autoritatile romane au aflat dintr-o scrisoare a parintilor lui Hayssam, trimisa fratilor lui din Romania, ca acesta a fost arestat in Siria.

Ministerul de Externe sirian a solicitat informatii suplimentare despre Hayssam si infractiunile sale, iar Interpolul a comunicat Ministerului Justitiei roman ca nu se stie unde este Hayssam sau daca a fost arestat.

O infograma a Ambasadei Romaniei de la Damasc, trimisa de MAE catre Ministerul Justitiei, arata ca Omar Hayssam nu se afla nici in inchisoarea de maxima siguranta de la Homs.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea