Social

#datorie olt autoritati #furnizori investitii reparatii #arhitectonic piata victoriei

Autoritatile locale din judetul Olt, datoare cu aproape 70 de milioane lei

Presedintele CJ Olt , Paul Stanescu, a declarat, vineri, corespondentului NewsIn, ca valoarea totala a datoriilor pe care autoritatile locale din Olt le au catre diversi agenti economici , pentru lucrarile executate si nedecontate, se ridica la 70 milioane de lei.

In total, 70 de administratii locale din Olt, din cele 112 ale judetului, au datorii catre diversi agenti economici pentru lucrarile realizate. Conform situatiei CJ Olt, de la bugetul de stat mai sunt de decontat lucrari in valoare de 34,65 milioane de lei.

Aceste lucrari au fost demarcate de administratiile locale, informeaza NewsIn. Pentru lucrari de pietruire de drumuri, executate in baza HG 1256 si nedecontate, comunitatile din judet datoreaza agentilor economici din mai multe judete suma de 13,80 milioane lei .

Alte 9,64 milioane de lei sunt datorate firmelor care au executat lucrari de reparatii si modernizari la unitatile scolare din Olt de catre Ministerul Educatiei.

Peste 20% din aceste datorii sunt mai vechi de un an de zile. Pentru recuperarea banilor pe care-i datoreaza bugetele locale mai multe firme s-au adresat instantelor judecatoresti carora le-au cerut blocarea conturilor administratiilor locale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea