Social

#copii SHU #lactatae E. coli #Bradet

Autoritatile declara produsele Bradet sigure pentru consum, fabrica le incinereaza!

Dupa ce Institutul Cantacuzino a anuntat ca branza de vaci de la Bradet sunt sigure pentru consum, reprezentantii fabricii iau o masura drastica: incinereaza zeci de tone de produse lactate, pe care le-au retras de pe rafturile magazinelor si reiau productia unitatii “de la zero”.

Administratorul Lactate Bradet din judetul Arges, Marius Badea, a declarat, miercuri, pentru News.ro, ca fabrica a retras de pe rafturile magazinelor toata marfa, cateva zeci de tone de produse lactate, iar aceasta va fi incinerata, dupa care productia unitatii va fi reluata ”de la zero”. Managerul a deschis o actiune de subscriere pentru infiintarea unei noi companii si ca spera ca aceasta sa aiba sute de mii de actionari.

”Am retras toata marfa care a mai existat in magazine. Acea marfa nu va mai fi pusa in circulatie, desi avem pentru ea buletine de analize care atesta ca este conforma. Ea va fi distrusa, va fi dusa la incinerat. Cand vom termina cu acest proces vom incepe productia de la zero. Vrem ca toti clientii nostri sa stie ca am aruncat tot stocul de marfa si o luam de la zero”, a spus Marius Badea.

Intrebat daca va da in judecata autoritatile pentru pierderile suferite, Marius Badea a spus ca nu s-a gandit la acest lucru dupa aflarea rezultatelor analizelor care demonstreaza ca fabrica nu este vinovata de imbolnavirea copiilor.

“Bucuria a fost prea mare cand am primit aceasta veste buna, asa ca nu ma gandesc la asa ceva acum”, a afirmat Marius Badea.

El a adaugat ca pentru conducerea Lactate Bradet “a fost o saptamana de cosmar”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea