Social

# automate interzise # automate #automate cafea #anpc #cafea

Automatele de cafea, INTERZISE! Tu bei cafea de la automat?

Obisnuiesti sa bei cafea de la automat? Acest lucru iti poate crea multe probleme, deoarece aparatele nu sunt deloc sigure pentru consumatori! Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a demarat o actiune prin care va verifica toate automatele de cafea care functioneaza in Romania.

Se pare ca multe dintre aceste aparate nu sunt singure.

"In momentul de fata, pe baza specificatiilor tehnice ale acestor aparate, acestea nu au dreptul sa functioneze outdoor, fiind proiectate exclusiv pentru a fi folosite in interior. De asemenea, automatele de cafea pot functiona, in conditii de siguranta deplina, doar daca sunt bransate la o retea de apa", a declarat joi, intr-o conferinta de presa, Marius Pirvu, presedintele ANPC. Conform unor studii, automatele de cafea regasite pe majoritatea teritoriului Romaniei sunt bransate la recipiente care utilizeaza surse de apa necunoscute, nesigure.

In urma investigatiilor efectuate de ANPC, comerciantii trebuie sa prezinte toate autorizatiile necesare pentru ca aceste automate sa poata functiona in continuare, in prezent acestea fiind neinregistrate si neautorizate. ANPC vizeaza, de asemenea, masuri prin care denumirile reale si ingredientele complete ale produselor comercializate prin intermediul automatelor sa fie specificate, scrie ele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea