Social

Austria-Polonia 1-1, in Grupa B

Echipele nationale ale Austriei si Poloniei au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci disputat joi in Grupa B , in care gazdele au egalat dintr-un penalty in prelungirile partidei.

Echipele de start:

Austria: Macho - Garics, Prodl, Stranzl, Pogatetz - Leitgeb, Aufhauser (Saumel 74), Ivanschitz (Vastic 64), Korkmaz - Harnik, Linz (Kienast 64). Selectioner: Josef Hickersberger.

Polonia: Boruc - Wasilewski, Jop ( Golanski 46), Bak, Zewlakow - Dudka, Lewandowski, Krzynowek - Saganowski (Lobodzinski 83), Guerreiro (Murawski 85), Smolarek. Selectioner: Leo Beenhakker.

Cartonase galbene: Korkmaz 56, Prodl 72/Wasilewski 58, Krzywowek 61, Bak 90+3

Arbitri: Howard Webb - Darren Cann, Michael Mullarkey (toti Anglia)

Stadion: Ernst Happel (Viena); Spectatori: 50.000

Cum s-au marcat golurile:


0-1, min. 30: Guerreiro primeste o pasa pe jos, portarul si un fundas austriac nu reusesc sa respinga, iar polonezul introduce balonul in plasa.

1-1, min 90+3: Ivica Vastic inscrie din penalty si devine, la 38 de ani, cel mai in varsta jucator care marcheaza la un Campionat European .

Tot joi a avut loc si celalalt meci din Grupa B, Croatia-Germania, scor 2-1, iar formatia croata a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Campionatului European. Ultimele meciuri in grupa vor avea loc la 16 iunie: Polonia-Croatia ( Klagenfurt ) si Austria-Germania (Viena).

Astazi, 13 iunie, vor avea loc meciurile din etapa a doua a Grupei C: Italia-Romania (ora 19:00, Zurich) si Olanda-Franta (ora 21:45, Berna).

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea