Social

#voiculescu #declaratii #ponta #aurelian pavelescu

Aurelian Pavelescu (ARD): Viitorul Romaniei nu poate fi alaturi de plagiatorul Ponta si securistul Voiculescu

Viitorul Romaniei nu poate fi alaturi de "plagiatorul Victor Ponta, securistul Dan Voiculescu si chiulangiul Crin Antonescu", a declarat, luni, la lansarea candidatilor Aliantei Romania Dreapta, Aurelian Pavelescu, co-presedintele ARD.

Lista oamenilor care au facut de rusine Romania a fost completata de Pavelescu cu Radu Mazare, Marian Vanghelie, Marian Oprisan si Liviu Dragnea.

"Cu totii sunt oameni ai trecutului, vremea lor s-a dus. Noi facem parte din alta generatie, care sa duca Romania in inima Europei", sustine liderul ARD.

Aurelian Pavelescu sustine ca, din punct de vedere moral, ARD este deja castigatorul alegerilor parlamentare si ca, dupa data de 9 decembrie, alianta pe care o reprezinta va trebui sa preia Romania "de la aceasta sleahta de ticalosi".

Tot la lansarea candidatilor ARD, Anca Boagiu, vicepresedintele PDL, le-a transmis acestora ca trebuie sa-i trimita pe reprezentantii USL "la masini colorate de plastic, acolo unde le este locul".

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea