Social

#stare medicului #deces pacienti #Catalin Denciu # incendiu spital pacienti covid #incendiu spital Piatra Neamt

Au murit alti doi pacienti din spitalul care a ars. Care este starea de sanatate a medicului-erou

Alti doi pacienti transferati din sectia ATI a spitalului care a ars, in Piatra Neamt, au murit. Pacientii au fost transferati de urgenta la Spitalul din Letcani, Iasi, dupa ce sectia ATI a luat foc.

 

Medicul Catalin Denciu, care a intrat in saloanele cuprinse de flacari pentru a salva bolnavii se afla sub tratament in Belgia pentru arsurile suferite. Acesta va putea fi vizitat abia saptamana viitoare de sotia lui. 

”Starea este stationara, echilibrat hemodinamic si hidroelectrolitic, fac toaletele arsurilor in fiecare zi, dimineata si seara, se practica si procedurile de dializa, urmand sa se intervina si chirurgical pentru pentru anumite interventii de excizie grefare, cu posibilitatea detubarii lui la sfarsitul saptamanii. Va merge in Belgia sotia”, a declarat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii.

In total, sase bolnavi au fost transferati dupa ce a ars Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului din Piatra Neamt. Doar doi dintre ei mai sunt in viata, dar in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea