Social

#plaje mamaia # curatare plaje # pregatiri sezonul estival #plaje #salvarea sezonului

Au inceput pregatirile pentru deschiderea sezonului estival. De ce sunt turistii sunt nemultumiti

In mai putin de o luna se deschide sezonul estival. Plajele largite din Mamaia continua sa fie o problema pentru autoritatile de la malul marii. Dupa largirea acestora, turistii s-au plans de distanta mare pe care trebuie sa o arcurga din zona sezlongurilor pana la apa.

 

De cateva zile plajele au inceput sa fie pregatite de autoritati pentru deschiderea sezonului estival. Se indeparteaza scoicile, algele si gunoaie, iar nisipul este nivelat. Dupa aceasta operatiune de curatare vor fi predate operatorilor care au contracte de inchiriere.

Ramane insa problema plajelor din Mamaia. Desi mai este putin pana la deschiderea plajelor, nu se stie nici pana in prezent ce se va intampla cu suprafetele noi. Daca se v ajunge la un consens, opratorii de plaja care detin deja suprafete vechi vor putea opera si pe cele noi, unde pot amplasa sezlonguri si pot ridica beach baruri.  

FOTO: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea