Social

#evaluare nationala #bacalaureat #simulare

Au fost stabilite datele pentru simularile evaluarii nationale si a bacalaureatului

 Ministerul Educatiei a stabilit datele la care urmeaza sa aiba loc simulatile pentru examenele de evaluare nationala si a bacalaureatului.

 

Simularea pentru evaluarea nationala, sustinuta de elevii care finalizeaza clasa a VIII-a va incepe pe 29 martie, cu proba la Limba si literatura romana, potrivit comunicatului de presa al Ministerului Educatiei, publicat pe Agerpres.

Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematica si elevii apartinand minoritatilor nationale care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna vor sustine pe 31 martie simularea probei la Limba si literatura materna.

Potrivit sursei citate, simularea examenului national de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a si a XIII-a va incepe pe 22 martie, cu proba la Limba si literatura romana - proba E.a), care va fi urmata pe 23 martie de simularea probei obligatorii a profilului - proba E.c).

Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului si specializarii - proba E.d) si pe 25 martie, simularea probei la Limba si literatura materna - proba E.b).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea