Social

#rupert murdoch #sefi de cosmar #cei mai rai sefi #Jeff Bezos #Akbar Al Baker

Au fost alesi cei mai rai sefi din lume! Afla cine sunt ei

Confederatia Internationala a Sindicatelor (CIS) a desemnat persoanele ingrozitoare aflate in functii de conducere, in fruntea unor companii multinationale. Pe primul loc a fost plasat boss-ul de la Amazon, Jeff Bezos.

Seful de la Amazon (foto principala) este acuzat de evaziune fiscala si mentinerea unor conditii dificile de munca pentru angajatii celei mai mari companii de comert electronic din lume. Locul doi este ocupat de directorul executiv al Quatar Airlines, Akbar Al Baker (foto).

Sursa foto: airportsinternational.com

Ultimul loc de pe podium este ocupat de magnatul media Rupert Murdoch (foto jos), presedintele News Corporation. Activitatea desfasurata de publicatiile si posturile TV din trustul lui Murdoch este privita de sindicalisti ca un mod de subminare a democratiei.

Sursa foto: radardemedia.ro

Sase din cei noua cei mai rai directori din lume sunt plasati la varful unor companii americane. Elvetia, Coreea de Sud si Quatar completeaza cu cate un nume lista sefilor de cosmar. 20.000 de voturi electronice au dus la intocmirea topului. CIS reprezinta 180 de milioane de lucratori din intreaga lume.

Sursa foto: mashable.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea