Social

#gestionare afacere # attosoft #solutii softwer

AttoSOFT – Cele mai bune solutii software pentru gestionarea unei afaceri

Indiferent de profilul afacerii, pentru o buna gestionare sunt necesare solutii optime care sa contribuie eficient la performanta si productivitatea acesteia. Attosoft.ro vine in intampinarea clientilor sai cu profil economic divers – agricultura, comert, distributie, panificatie, productie, service auto – cu o oferta generoasa de solutii software ERP, programe de contabilitate, programe financiar-contabile, aparatura fiscala performanta si multe alte solutii gandite de catre o chipa de profesionisti cu experienta relevanta sa contribuie la profitabilitatea companiei care le implementeaza.

 

Pe langa faptul ca ofera o licentiere flexibila, echipa AttoSOFT a gandit solutiile software astfel incat sa poata fi particularizate in functie de afacere, in ideea in care trebuie sa se obtina un randament maxim. In procesul de creare al aplicatiilor se utilizeaza tehnologii care sa permita utilizarea unor volume mari de date si un numar mai mare de utilizatori.

Solutii oferite de Attosoft

La modul general, in peste cei 20 de ani de cand isi desfasoara activitatea pe piata de profil, Attosoft a reusit sa-si surprinda in mod placut clientii cu solutii informatice SFA (automatizarea fortei de vanzare), retail, BI (analiza operatiunilor de business), sistem informatic pentru operatiuni bugetare, E-Commerce - soft gestiune magazine -, solutii utile in managementul relatiei cu clientii CRM, in managementul service-ului auto MyM, solutii ERP - si nu numai.

Solutii ERP – Planificarea resurselor companiei

ERP provine de fapt de la Enterprise Resource Planning. Nu se poate vorbi despre un management optim al resurselor companiei fara ca integrarea tuturor datelor sa se faca intr-un sistem centralizat. Companiile care utilizeaza solutiile ERP se bucura de beneficii notabile:

  • O cifra de afaceri mai mare;
  • Activitate cu mult mai eficienta ca urmare a centralizarii operatiunilor desfasurate de companie: financiar-contabile, productie, aprovizionare, HR, CRM, analiza operatiunilor de business;
  • Automatizarea procedurilor imbunatateste productivitatea HR;
  • Costurile operationale sunt mult reduse si securitatea datelor de business este mai mare;
  • Nu in ultimul rand, se obtine o comunicare optima, rapida si controlata a informatiilor intre departamente.

Software Retail

Un software retail pentru vanzari contribuie masiv la cresterea acestora si la reducerea costurilor operationale. AttoSOFT ofera in acest moment sisteme informatice pentru retail din cea de a treia generatie pe care o produce, potrivite atat pentru lanturi mari de magazine, cat si pentru magazine mici. Este vorba despre sisteme care permit analiza stocurilor si adaosului si asigura eficienta lucrului cu promotii si carduri de fidelizare.

Mai mult de atat, cu un sistem retail implementat se poate asigura un control activ al operatiunilor – de la vanzari si pana la promotii.

E – Commerce

AttoSOFT implementeaza un sistem informatic pe site capabil sa imbine eficient marketingul si vanzarile. Mesajele care trebuie sa ajunga la clienti pot fi personalizate si trimise intr-un numar nelimitat. In plus, configurat in functie de produsele sau serviciile ofertate, site-ul va aduce vanzari mai mari.

In mod evident, prin implementarea sistemului informatic personalizat in functie de necesitatile afacerii costurile de intretinere si gestionare vor fi mai mici, iar satisfactia clientului mai mare.

SFA

Orice proprietar de afacere retail isi doreste sa creasca profitabilitatea afacerii, dar pentru asta este necesar sa se implementez un sistem automatizat pentru preluarea comenzilor, vanzari van-sel si incasari. AttoSOFT a proiectat DataLight SFA in functie de necesitatile clientilor sai. Avantajele obtinute prin implementare au ca rezultat eliminarea erorii umane, a costurilor gresite si controlul managementului de vanzari.

Solutiile enumerate reprezinta doar o mica parte din ceea ce AttoSOFT poate sa le ofere clientilor sai. Reusita in afaceri este tinta oricarei companii, iar sistemele propuse contribuie major la atingerea scopurilor stabilite!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea