Social

#ninsori viscolite #cod galben de viscol #atentionare meteo #avertizare meteo #cod galben #vreme rea

Atentionare meteo! Cod galben de viscol! Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua atentionari de tip cod galben de vreme rea pentru urmatoarea perioada. Potrivit meteorologilor, mai multe judete din Romania se afla sun atentionare de tip cod galben de viscol si ninsori viscolite. Iata care sunt zonele afectate.

 

COD GALBEN de viscol

In intervalul 20 ianuarie, ora 12:00 – 22 ianuarie, ora 10:00 va intra in vigoare o atentionare de tip cod galben de viscol care va afecta zonele montane. 

„In intervalul mentionat, la munte, in special la altitudini de peste 1600 m, vantul va avea intensificari, cu rafale ce vor depasi 80...100 km/h, va fi viscol, vizibilitatea redusa si zapada troienita.”, avertizeaza ANM.

COD GALBEN de ninsori viscolite

In intervalul 20 ianuarie, ora 12:00 – 21 ianuarie, ora 02:00, intra in vigoare un cod galben de ninsori viscolite, care va afecta judetele Satu Mare, Salaj, Maramures, Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures.

„In intervalul mentionat, in judetele Satu Mare, Salaj, Maramures, Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures, vantul va prezenta intensificari, cu viteze de 55...65 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

In zona montana inalta vantul va continua sa prezinte intensificari si la sfarsitul saptamanii, temporar vor fi ninsori viscolite si vizibilitate redusa.”, anunta ANM.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea