Social

# cod gablen #instabilitate atmosferica #cod galben de ploi #avertizare meteo #ploi

Atentionare meteo! COD GALBEN de ploi si instabilitae atmosferica

ANM a emis o atentionare meteo de tip cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, pentru mai multe judete ale tarii. Potrivit atentionarii transmise de ANM, vor cadea ploi insemnate cantitati in intervalul 28 septembrie, ora 18:00 - 29 septembrie, ora 12:00.

“In Oltenia, Moldova si local in Muntenia, Transilvania si Maramures vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa vor depasi 25...35 l/mp si pe arii restranse, indeosebi in Moldova si in zona de munte, 40...60 l/mp.

Ploi si manifestari de instabilitate atmosferica se vor semnala si in restul teritoriului, iar in sud-est si vest vor fi intensificari temporare ale vantului, cu rafale in general de 45...55 km/h.

Incepand de marti dupa-amiaza si pana vineri, va ploua insemnat cantitativ indeosebi in jumatatea de nord a tarii.”, transmite ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea