Social

#viscol #ninsori #vreme rea #iarna

Atentie, vine iarna. Cod Portocaliu de ninsori si viscol in 7 judete

Agentia Nationala de Meterologie a emis o atentionare de Cod portocaliu de ninsori si viscol in 7 judete, incepand de luni seara.

 

Avertizarea este valabila pentru judetele Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges. Pentru Capitala si alte 20 de judete, a fost emis Cod Galben de ploi si vant puternica.

Ploile se vor extinde din vest spre restul tarii. In Maramures, in nordul Transilvaniei si in zonele de deal din regiunile vestice vor fi precipitatii mixte.

De asemenea, incepand de luni si pana marti dupa-amiaza va ploua continuu si se vor cumula cantitati de apa in jur de 30 - 35 de litiri pe metru patrat, conform prognozei speciale pentru Bucuresti emise de ANM.

Peste 3.500 de pompieri cu 600 de mijloace tehnice sunt pregatiti sa intervina in sprijinul populatiei si autoritatilor locale din zonele vizate de avertizarile meteorologice, fiind activate grupele operative din cele sapte judete ce se vor afla sub cod portocaliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea